Autobedrijf Schouten neemt Autobedrijf Mazier over

Overname • Vanwege gezondheidsredenen doet Willem Jan Mazier de werkplaats van de hand.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Foto: Shutterstock

Autobedrijf Schouten in Ermelo heeft per 1 januari de werkplaats overgenomen van Autobedrijf Mazier, eveneens in Ermelo.

Volgens het Ermelo’s Weekblad zijn vooral gezondheidsproblemen de reden waarom de 53-jarige Willem Jan Mazier stopt met de werkplaats. Hij blijft nog wel enkele dagen per week actief in de in- en verkoop van auto’s. De vijf monteurs en receptionist van Mazier komen in dienst bij Arjen Schouten.

De geschiedenis van het autobedrijf van Willem Jan Mazier gaat terug tot 1939. In 1976 kwam het in handen van de vader van Mazier. Deze week werd ook bekend dat Bochane Autobedrijf Jan van Mourik & Zn overneemt.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.