Autobedrijf Schouten neemt Autobedrijf Mazier over

Overname • Vanwege gezondheidsredenen doet Willem Jan Mazier de werkplaats van de hand.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Foto: Shutterstock

Autobedrijf Schouten in Ermelo heeft per 1 januari de werkplaats overgenomen van Autobedrijf Mazier, eveneens in Ermelo.

Volgens het Ermelo’s Weekblad zijn vooral gezondheidsproblemen de reden waarom de 53-jarige Willem Jan Mazier stopt met de werkplaats. Hij blijft nog wel enkele dagen per week actief in de in- en verkoop van auto’s. De vijf monteurs en receptionist van Mazier komen in dienst bij Arjen Schouten.

De geschiedenis van het autobedrijf van Willem Jan Mazier gaat terug tot 1939. In 1976 kwam het in handen van de vader van Mazier. Deze week werd ook bekend dat Bochane Autobedrijf Jan van Mourik & Zn overneemt.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Meer lezen over Autobedrijf Schouten en Mazier

Autobedrijf Schouten neemt Autobedrijf Mazier over | Automotive Online

Autobedrijf Schouten neemt Autobedrijf Mazier over

Overname • Vanwege gezondheidsredenen doet Willem Jan Mazier de werkplaats van de hand.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Foto: Shutterstock

Autobedrijf Schouten in Ermelo heeft per 1 januari de werkplaats overgenomen van Autobedrijf Mazier, eveneens in Ermelo.

Volgens het Ermelo’s Weekblad zijn vooral gezondheidsproblemen de reden waarom de 53-jarige Willem Jan Mazier stopt met de werkplaats. Hij blijft nog wel enkele dagen per week actief in de in- en verkoop van auto’s. De vijf monteurs en receptionist van Mazier komen in dienst bij Arjen Schouten.

De geschiedenis van het autobedrijf van Willem Jan Mazier gaat terug tot 1939. In 1976 kwam het in handen van de vader van Mazier. Deze week werd ook bekend dat Bochane Autobedrijf Jan van Mourik & Zn overneemt.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Meer lezen over Autobedrijf Schouten en Mazier