Vakgarage breidt uit in Noord-Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De formule telt meer dan 300 leden. (Foto: Vakgarage)

Garageformule Vakgarage heeft drie nieuwe autobedrijven aangesloten, het Friese autobedrijf Kuiken & Zn en Autobedrijf Versteege in West-Friesland. Dat meldt de formule. Eerder werd al bekend dat Marco van Beek Premium Cars & Car Service zich bij Vakgarage heeft aangesloten.

De garageformule telt inmiddels meer dan 300 leden. Bekijk hier het overzicht van de grootste garageformules.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Vakgarage breidt uit in Noord-Nederland | Automotive Online

Vakgarage breidt uit in Noord-Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De formule telt meer dan 300 leden. (Foto: Vakgarage)

Garageformule Vakgarage heeft drie nieuwe autobedrijven aangesloten, het Friese autobedrijf Kuiken & Zn en Autobedrijf Versteege in West-Friesland. Dat meldt de formule. Eerder werd al bekend dat Marco van Beek Premium Cars & Car Service zich bij Vakgarage heeft aangesloten.

De garageformule telt inmiddels meer dan 300 leden. Bekijk hier het overzicht van de grootste garageformules.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.