Bosch Car Service domineert halve finale Autobedrijf van het Jaar-verkiezing

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bovag maakt de halve finalisten bekend voor Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020. (Foto: Bovag)

De tien halve finalisten voor de verkiezing Bovag Onafhankelijke Autobedrijf van het Jaar 2019-2020 zijn bekendgemaakt door de branchevereniging. Onder de halve finalisten zitten ook twee bedrijven (Autofirst Ten Have en Autovakmeester Verheijen) die eerder al eens genomineerd waren voor deze prijs. Zo meldt Bovag in een persbericht. Auto Haarhuis in het Overijsselse Geesteren werd vorig jaar uitgeroepen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar.

Bosch Car Service is met maar liefst drie leden te vinden onder de tien finalisten. Vakgarage wordt door één deelnemer vertegenwoordigd, evenals Autovakmeester, Carteam en Autofirst en Carprof. Twee bedrijven zijn niet aangesloten bij een formule (Auto Ruesink en Garage van Ottele).

Dit zijn de halve finalisten:

Auto Ruesink (Goor), Auto First Ten Have (Lemelerveld), Autobedrijf Bertil Jansen (Bosch Car Service, Den Ham), Garage van Ottele (Nijmegen), Autoservice Valentijn (Carprof, Zaltbommel), Carteam Uithoorn, Autotop (Bosch Car Service, Wormerveer), Vakgarage Isselt (Amersfoort), Autocentrum Van Egmond (Bosch Car Service, Rijnsburg) en Autovakmeester Verheijen (Born).

De halve finalisten zijn geselecteerd door de vakjury, die bestaat uit Ferry Smith (ANWB), Remco de Vette (W&D Consultants), Bertus de Vries (Bovemij), Joost Bruins (RDC) en Paul de Vries (DCDW). 

De genomineerde bedrijven worden nog beoordeeld door een onafhankelijke partij en bezocht door een mystery shopper. Vervolgens worden er drie finalisten verkozen. Het is inmiddels de dertiende keer dat deze verkiezing wordt georganiseerd. De winnaar wordt tijdens het aanstaande jaarcongres op 8 oktober bekend gemaakt.

Bekijk in de mei-editie van Automotive het nieuwe Garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.