Weer een autobedrijf van Eindhovense familie in brand

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:

Dit meldt het Eindhovens Dagblad (ED).

Het autobedrijf dat vannacht deels uitbrandde is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. Vandaar dat de brandweer met groot materieel uitrukte om de brand te blussen. Een roldeur werd geforceerd en het interieur van Auto Riks liep veel schade op door de brand. Alle aanwezige auto’s raakten beschadigd. Er zijn geen gewonden en het pand bleef behouden. De brand begon in het kantoor en de politie acht brandstichting waarschijnlijk, aldus het ED.

Zelfde familie

Vorige week brandde Autobedrijf F. van Boxtel in Eindhoven volledig uit. Die brand was zo fel dat er niet meer onderzocht kon worden of er sprake was van brandstichting. Het ED meldt dat ook Autoriks in bezit is van een lid van de familie Van Boxtel. Vorig maand werd Johan van Boxtel, zoon van de eigenaar van Autobedrijf F. van Boxtel, op straat doodgeschoten. De politie beschouwt dat als een afrekening in het criminele circuit.

Voorlopig onderzoekt de politie de moord en de twee branden nog afzonderlijk, maar men sluit verbanden tussen de zaken niet uit.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Weer een autobedrijf van Eindhovense familie in brand | Automotive Online

Weer een autobedrijf van Eindhovense familie in brand

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:

Dit meldt het Eindhovens Dagblad (ED).

Het autobedrijf dat vannacht deels uitbrandde is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. Vandaar dat de brandweer met groot materieel uitrukte om de brand te blussen. Een roldeur werd geforceerd en het interieur van Auto Riks liep veel schade op door de brand. Alle aanwezige auto’s raakten beschadigd. Er zijn geen gewonden en het pand bleef behouden. De brand begon in het kantoor en de politie acht brandstichting waarschijnlijk, aldus het ED.

Zelfde familie

Vorige week brandde Autobedrijf F. van Boxtel in Eindhoven volledig uit. Die brand was zo fel dat er niet meer onderzocht kon worden of er sprake was van brandstichting. Het ED meldt dat ook Autoriks in bezit is van een lid van de familie Van Boxtel. Vorig maand werd Johan van Boxtel, zoon van de eigenaar van Autobedrijf F. van Boxtel, op straat doodgeschoten. De politie beschouwt dat als een afrekening in het criminele circuit.

Voorlopig onderzoekt de politie de moord en de twee branden nog afzonderlijk, maar men sluit verbanden tussen de zaken niet uit.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.