Bovag verwacht meer invallen bij autobedrijven

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovag reageert met begrip op de inval die de Fiscale Inlichtingen en Opsporings Dienst FIOD maandag heeft gedaan bij autobedrijven in het Noordoosten van Nederland. “Wij zijn sterk voorstander van een eerlijk speelveld”, aldus Burgemeester tegen Bovagkrant. Ze vervolgt: “Het is goed dat er nu strafprocessen komen. Dan is het straks voor iedereen duidelijk waar de grens van het toelaatbare ligt. Dan is het speelveld weer gelijk voor iedereen. Want nu is sjoemelen met accessoires bij import van gebruikte auto`s bijna de norm geworden.”

Volgens Burgemeester zijn er steeds meer Bovag-leden die klagen over oneerlijke concurrentie. De opgepakte Groningse handelaar was overigens ook lid van Bovag. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bovag verwacht meer invallen bij autobedrijven | Automotive Online

Bovag verwacht meer invallen bij autobedrijven

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bovag reageert met begrip op de inval die de Fiscale Inlichtingen en Opsporings Dienst FIOD maandag heeft gedaan bij autobedrijven in het Noordoosten van Nederland. “Wij zijn sterk voorstander van een eerlijk speelveld”, aldus Burgemeester tegen Bovagkrant. Ze vervolgt: “Het is goed dat er nu strafprocessen komen. Dan is het straks voor iedereen duidelijk waar de grens van het toelaatbare ligt. Dan is het speelveld weer gelijk voor iedereen. Want nu is sjoemelen met accessoires bij import van gebruikte auto`s bijna de norm geworden.”

Volgens Burgemeester zijn er steeds meer Bovag-leden die klagen over oneerlijke concurrentie. De opgepakte Groningse handelaar was overigens ook lid van Bovag. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.