Vaartland.nl opent zevende vestiging

Redactie Redactie
• Laatste update:

Destijds stond de opening van de Helmond-vestiging nog gepland voor eind 2008. “De vertraging heeft niets met de crisis te maken, maar puur met de ambtenarij”, zegt marketingmanager Martijn Bovee. “Ik besef wel dat in deze tijd een occasionbedrijf openen, verrassend is. Maar ik moet zeggen dat wij nog niet veel van de occasioncrisis merken. Vorig jaar hebben we 20 procent meer auto’s verkocht dan in 2007, en ook nu verkopen we er in totaal zo’n honderd per week.”
De marges zijn wel wat lager, beaamt Bovee. “Maar wij moeten het altijd al hebben van de grote volumes. Omloopsnelheid is in deze tijden het belangrijkste. Wij bieden een lage prijs in combinatie met Bovag-garantie en dat spreekt consumenten aan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Vaartland.nl opent zevende vestiging | Automotive Online

Vaartland.nl opent zevende vestiging

Redactie Redactie
• Laatste update:

Destijds stond de opening van de Helmond-vestiging nog gepland voor eind 2008. “De vertraging heeft niets met de crisis te maken, maar puur met de ambtenarij”, zegt marketingmanager Martijn Bovee. “Ik besef wel dat in deze tijd een occasionbedrijf openen, verrassend is. Maar ik moet zeggen dat wij nog niet veel van de occasioncrisis merken. Vorig jaar hebben we 20 procent meer auto’s verkocht dan in 2007, en ook nu verkopen we er in totaal zo’n honderd per week.”
De marges zijn wel wat lager, beaamt Bovee. “Maar wij moeten het altijd al hebben van de grote volumes. Omloopsnelheid is in deze tijden het belangrijkste. Wij bieden een lage prijs in combinatie met Bovag-garantie en dat spreekt consumenten aan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.