ATU verzorgt aftersales voor Vaartland

Redactie Redactie
• Laatste update:

"Het is zeker denkbaar dat we in de toekomst vanuit hetzelfde pand gaan opereren", zegt Vaartland-woordvoerder Martijn Bovée. De bedrijven willen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk realiseren. "Iedereen die bij Vaartland.nl een auto koopt, kan dan bij ATU terecht voor Bovag-garantie en onderhoud." Een woordvoerder van ATU laat weten dat de samenwerking met Vaartland.nl interessant is door het grote verzorgingsgebied en klantenkring van het bedrijf.

Vaartland.nl heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Nijmegen, Stolwijk, Halsteren, Heerenveen en Zwolle. Bij deze vestigingen blijft Vaartland.nl samenwerken met de huidige partners. ATU heeft onder meer vestigingen in Arnhem, Amersfoort, Hengelo, Sittard, Amsterdam, Breda, Helmond en Utrecht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

ATU verzorgt aftersales voor Vaartland | Automotive Online

ATU verzorgt aftersales voor Vaartland

Redactie Redactie
• Laatste update:

"Het is zeker denkbaar dat we in de toekomst vanuit hetzelfde pand gaan opereren", zegt Vaartland-woordvoerder Martijn Bovée. De bedrijven willen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk realiseren. "Iedereen die bij Vaartland.nl een auto koopt, kan dan bij ATU terecht voor Bovag-garantie en onderhoud." Een woordvoerder van ATU laat weten dat de samenwerking met Vaartland.nl interessant is door het grote verzorgingsgebied en klantenkring van het bedrijf.

Vaartland.nl heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Nijmegen, Stolwijk, Halsteren, Heerenveen en Zwolle. Bij deze vestigingen blijft Vaartland.nl samenwerken met de huidige partners. ATU heeft onder meer vestigingen in Arnhem, Amersfoort, Hengelo, Sittard, Amsterdam, Breda, Helmond en Utrecht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.