Carglass opent na zes jaar weer nieuwe vestiging in Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Carglass opent deze week, voor het eerst sinds jaren, weer een nieuwe vestiging. (Foto: Carglass)

Ruitherstelketen Carglass opent een nieuwe vestiging in Boxmeer. Het gaat om een nieuwgebouwde locatie. Dat meldt Carglass vandaag.

Het is voor het eerst sinds 2016 dat de ruitschadeketen weer een nieuwe vestiging opent. De locatie in Boxmeer is onder andere uitgerust met DAS 3.000, de nieuwe kalibratieapparatuur van Bosch, waar Carglass sinds dit jaar op overgestapt is. Eind dit jaar moeten alle 57 vestigingen met dit systeem zijn uitgerust.

De ruitschadeketen profileert zich als expert op het gebied van herkalibraties van geïntegreerde rijhulpcamera’s achter de voorruit, wat verplicht is na ruitvervanging. Naar eigen zeggen is de keten de enige in ons land die nagenoeg alle typen rijhulpcamera’s van alle automerken kan herkalibreren.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Carglass opent na zes jaar weer nieuwe vestiging in Nederland | Automotive Online

Carglass opent na zes jaar weer nieuwe vestiging in Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Carglass opent deze week, voor het eerst sinds jaren, weer een nieuwe vestiging. (Foto: Carglass)

Ruitherstelketen Carglass opent een nieuwe vestiging in Boxmeer. Het gaat om een nieuwgebouwde locatie. Dat meldt Carglass vandaag.

Het is voor het eerst sinds 2016 dat de ruitschadeketen weer een nieuwe vestiging opent. De locatie in Boxmeer is onder andere uitgerust met DAS 3.000, de nieuwe kalibratieapparatuur van Bosch, waar Carglass sinds dit jaar op overgestapt is. Eind dit jaar moeten alle 57 vestigingen met dit systeem zijn uitgerust.

De ruitschadeketen profileert zich als expert op het gebied van herkalibraties van geïntegreerde rijhulpcamera’s achter de voorruit, wat verplicht is na ruitvervanging. Naar eigen zeggen is de keten de enige in ons land die nagenoeg alle typen rijhulpcamera’s van alle automerken kan herkalibreren.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.