ASN Autoschade opent tweede proeftuin in Almere

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
V.l.n.r: Peter Hubregtse, directeur ASN Groep, Paul Vuijst, vestigingsmanager ASN Almere en Barbie van der Neut, receptioniste ASN Almere. (Foto: ASN Groep)

ASN Autoschade Almere is door ASN Groep gecertificeerd als Experience Center en gaat fungeren als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment. Zo meldt ASN Groep vandaag. De vestiging is het tweede Experience Center van de schadeketen. Begin dit jaar ging Vermaire in Haarlem al van start als proeftuin waarbij de werkplaats is uitgebreid voor complexe, hightech reparaties. Het is de bedoeling dat later dit jaar nog een derde locatie worden geopend.

Met deze proeftuinen wil ASN kennis en ervaring opdoen met nieuwe reparatiemethodieken, equipment en opleidingen nog veiliger en slimmer te kunnen herstellen. De opgedane kennis wordt vervolgens met alle vestigingen in de keten gedeeld. Ook wordt bijvoorbeeld onderzocht hoe minder fijnstoffen vrijkomen bij reparaties en hoe processen in de werkplaats duurzamer kunnen worden. De schadevestiging in Almere is een vooruitstrevend bedrijf, aldus ASN, en maakt bijvoorbeeld gebruik van het Moonwalk digitaal geautomatiseerde verfmengsysteem van PPG.

Peter Hubregtse, directeur ASN Groep, was eerder ook te gast in de livestream van Automotive, waar hij al aankondigde dat ASN meer proeftuinen op de planning staan voor dit jaar. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

ASN Autoschade opent tweede proeftuin in Almere | Automotive Online

ASN Autoschade opent tweede proeftuin in Almere

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
V.l.n.r: Peter Hubregtse, directeur ASN Groep, Paul Vuijst, vestigingsmanager ASN Almere en Barbie van der Neut, receptioniste ASN Almere. (Foto: ASN Groep)

ASN Autoschade Almere is door ASN Groep gecertificeerd als Experience Center en gaat fungeren als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment. Zo meldt ASN Groep vandaag. De vestiging is het tweede Experience Center van de schadeketen. Begin dit jaar ging Vermaire in Haarlem al van start als proeftuin waarbij de werkplaats is uitgebreid voor complexe, hightech reparaties. Het is de bedoeling dat later dit jaar nog een derde locatie worden geopend.

Met deze proeftuinen wil ASN kennis en ervaring opdoen met nieuwe reparatiemethodieken, equipment en opleidingen nog veiliger en slimmer te kunnen herstellen. De opgedane kennis wordt vervolgens met alle vestigingen in de keten gedeeld. Ook wordt bijvoorbeeld onderzocht hoe minder fijnstoffen vrijkomen bij reparaties en hoe processen in de werkplaats duurzamer kunnen worden. De schadevestiging in Almere is een vooruitstrevend bedrijf, aldus ASN, en maakt bijvoorbeeld gebruik van het Moonwalk digitaal geautomatiseerde verfmengsysteem van PPG.

Peter Hubregtse, directeur ASN Groep, was eerder ook te gast in de livestream van Automotive, waar hij al aankondigde dat ASN meer proeftuinen op de planning staan voor dit jaar. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.