Parkeergarage vaak te klein voor nieuwe auto’s

Steven Don Steven Don
Parkeergarage vaak te klein voor nieuwe auto’s

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Wim Ruberg

  Zelfs in gloednieuwe parkeergarages zijn de vakken te klein. Ook de in- en uitritten zijn vaak op Fiat 500 formaat. Pas met mijn Tiguan in een net geopende garage in Oosterhout (NB) geweest en mij verbaasd over de krapte.Kennelijk hebben de garage ontwerpers zelf geen auto…

 • Piet Warmerdam

  Je hoeft helemaal geen grote SUV te hebben om krap te parkeren. De huidige kleine auto’s zijn al even groot als de middenklassers van 20 jaar geleden. De Fiat 500 lijkt qua formaat totaal niet meer op het rugzakje van vroeger. Maar ook de huidige Opel Karl is al even groot als een Opel Corsa B en de huidige VW Polo even groot als een VW Golf III. Probeer nu maar eens een Passat te parkeren.

 • GKoekkoek

  De ontwerper krijgt de opdracht binnen een bepaald budget “x” aantal plekken te tekenen. Laat maar in t midden wie de opdrachtgever is.

Parkeergarage vaak te klein voor nieuwe auto’s | Automotive Online

Parkeergarage vaak te klein voor nieuwe auto’s

Martijn Roede Martijn Roede
Parkeergarage vaak te klein voor nieuwe auto’s

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Wim Ruberg

  Zelfs in gloednieuwe parkeergarages zijn de vakken te klein. Ook de in- en uitritten zijn vaak op Fiat 500 formaat. Pas met mijn Tiguan in een net geopende garage in Oosterhout (NB) geweest en mij verbaasd over de krapte.Kennelijk hebben de garage ontwerpers zelf geen auto…

 • Piet Warmerdam

  Je hoeft helemaal geen grote SUV te hebben om krap te parkeren. De huidige kleine auto’s zijn al even groot als de middenklassers van 20 jaar geleden. De Fiat 500 lijkt qua formaat totaal niet meer op het rugzakje van vroeger. Maar ook de huidige Opel Karl is al even groot als een Opel Corsa B en de huidige VW Polo even groot als een VW Golf III. Probeer nu maar eens een Passat te parkeren.

 • GKoekkoek

  De ontwerper krijgt de opdracht binnen een bepaald budget “x” aantal plekken te tekenen. Laat maar in t midden wie de opdrachtgever is.