Offertesite schade, reparatie, apk en onderhoud

Steven Don Steven Don
Offertesite schade, reparatie, APK en onderhoud

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • H. Warmenhoven

  Hoe gaat het met n auto in Gron en rep in Limburg? Niet accepteren? Je kunt niet alles zien op basis van n foto en n verhaaltje, vooral niet bij complexere schades. Ook nu geldt, niemand wil n deuk missen, kennelijk is er nog marge genoeg, voor de site en bemiddeling. Lots of suc6!

 • Timo

  volgens mij kun je zien waar de hersteller is en inderdaad je gaat niet helemaal uit groningen naar limburg rijden voor een deukje. ik denk dat de makers van de site wel rekening hebben gehouden met schadeherstellers die in de buurt van de opdrachtgever zitten. en extreme schades gaan vaak via de verzekering zeker niet via een offertesite. In ieder geval succes!

Offertesite schade, reparatie, apk en onderhoud | Automotive Online

Offertesite schade, reparatie, apk en onderhoud

Martijn Roede Martijn Roede
Offertesite schade, reparatie, APK en onderhoud

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • H. Warmenhoven

  Hoe gaat het met n auto in Gron en rep in Limburg? Niet accepteren? Je kunt niet alles zien op basis van n foto en n verhaaltje, vooral niet bij complexere schades. Ook nu geldt, niemand wil n deuk missen, kennelijk is er nog marge genoeg, voor de site en bemiddeling. Lots of suc6!

 • Timo

  volgens mij kun je zien waar de hersteller is en inderdaad je gaat niet helemaal uit groningen naar limburg rijden voor een deukje. ik denk dat de makers van de site wel rekening hebben gehouden met schadeherstellers die in de buurt van de opdrachtgever zitten. en extreme schades gaan vaak via de verzekering zeker niet via een offertesite. In ieder geval succes!