Zes ‘eigenwijze ondernemers’ starten ABS Autoherstel Amsterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

De samenwerking in de nieuwe bv is vooral gericht op de lokale ongestuurde zakelijke markt, vertelt Martin Koordes, eigenaar van ABS Kaspers & Lotte. “We hebben natuurlijk respect voor de landelijke afspraken die we via de keten ABS maken. Via die weg hebben we inkoopvoordeel voor landelijke klanten zoals verzekeraars en leasemaatschappijen. Wij stelden gezamenlijk vast dat we op de lokale markt schaalgrootte te kort kwamen ten opzichte van enkele concurrenten. Om te voorkomen dat we hierdoor op termijn klanten mislopen, zijn wij deze samenwerking gestart”, aldus Koordes.
“Gezamenlijk hebben we op de lokale markt een fors inkoopvolume bij dealers, en is het mede hierdoor eenvoudiger met die dealers afspraken te maken over het afwikkelen van schadeherstel voor hun klanten.”

Uitdeukdag
Ook trekt het zestal gezamenlijk op bij het acquireren van bijvoorbeeld lokale bedrijven met een klein wagenpark. De volgende stap is het bewerken van de lokale particuliere markt. “We organiseren bijvoorbeeld gezamenlijk een uitdeukdag en zullen ons gezamenlijk profileren via internet, social media en lokale kranten”, zegt Koordes.

Eigenwijs
De zes ondernemers hebben allen een even groot aandeel in de nieuwe bv. “We communiceren heel open, dat is ook wel nodig. We zijn immers allemaal ondernemers en nog Amsterdamse ook, dus eigenwijs. Zo’n gezamenlijk project werkt alleen als je goede afspraken maakt. We zijn al een jaar bezig en naar volle tevredenheid, vandaar de stap naar een gezamenlijke onderneming”, aldus Koordes.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Zes ‘eigenwijze ondernemers’ starten ABS Autoherstel Amsterdam | Automotive Online

Zes ‘eigenwijze ondernemers’ starten ABS Autoherstel Amsterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

De samenwerking in de nieuwe bv is vooral gericht op de lokale ongestuurde zakelijke markt, vertelt Martin Koordes, eigenaar van ABS Kaspers & Lotte. “We hebben natuurlijk respect voor de landelijke afspraken die we via de keten ABS maken. Via die weg hebben we inkoopvoordeel voor landelijke klanten zoals verzekeraars en leasemaatschappijen. Wij stelden gezamenlijk vast dat we op de lokale markt schaalgrootte te kort kwamen ten opzichte van enkele concurrenten. Om te voorkomen dat we hierdoor op termijn klanten mislopen, zijn wij deze samenwerking gestart”, aldus Koordes.
“Gezamenlijk hebben we op de lokale markt een fors inkoopvolume bij dealers, en is het mede hierdoor eenvoudiger met die dealers afspraken te maken over het afwikkelen van schadeherstel voor hun klanten.”

Uitdeukdag
Ook trekt het zestal gezamenlijk op bij het acquireren van bijvoorbeeld lokale bedrijven met een klein wagenpark. De volgende stap is het bewerken van de lokale particuliere markt. “We organiseren bijvoorbeeld gezamenlijk een uitdeukdag en zullen ons gezamenlijk profileren via internet, social media en lokale kranten”, zegt Koordes.

Eigenwijs
De zes ondernemers hebben allen een even groot aandeel in de nieuwe bv. “We communiceren heel open, dat is ook wel nodig. We zijn immers allemaal ondernemers en nog Amsterdamse ook, dus eigenwijs. Zo’n gezamenlijk project werkt alleen als je goede afspraken maakt. We zijn al een jaar bezig en naar volle tevredenheid, vandaar de stap naar een gezamenlijke onderneming”, aldus Koordes.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.