Bovag boos, ABZ zwijgt

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Er was een mondelinge afspraak, alles was al over en weer bevestigd.” Het contract was nog niet getekend, maar dat is volgens Burgman irrelevant. “Een mondelinge overeenkomst is ook een overeenkomst.”
De Bovag heeft de schadegegevens nodig voor Autolog, zijn nieuwe garantiedocument. Daarin krijgt de klant die dat wil ook de schadehistorie te zien van de occasion die hij wil kopen. Burgman: “We hebben nota bene met ABZ overlegd over de presentatie van Autolog (op 14 maart, tijdens de NDA Dealerdag; redactie), ze waren daarmee akkoord. Ze hebben zelfs gegevens verstrekt voor onze testversie van Autolog. En dan trekken ze zich om vijf over twaalf terug. Dat kan echt niet.”
Over de redenen van de last minute weigering van ABZ kan Burgman slechts zeggen dat ABZ zich heeft beroepen op “een probleem met bestaande klanten”. ABZ zelf is wel bereikbaar, maar geeft in ieder geval tot 8 juni geen commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.