Bovag betreurt standpunt Focwa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Boon is er al in een vroegtijdig stadium met de Focwa gesproken over de plannen van de Bovag om de schadegegevens te gaan gebruiken voor Autolog, de nieuwe occasiongarantie van de Bovag. “We hebben toen aan de Focwa gevraagd of ze mee wilden doen. Het antwoord was nee, maar ze hebben toen geen bezwaar gemaakt tegen onze plannen.”
Boon verbaast zich erover dat de Focwa zegt geen partij te zijn in het kort geding tussen Bovag en ABZ dat vanmiddag wordt gehouden. “De Focwa heeft een brief naar de rechter gestuurd en gevraagd of ze zich in de zaak mogen voegen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.