Branchevereniging Clepa keert zich tegen politiek: ‘Erken meer dan elektrificatie’

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
De brief noemt de gestegen prijzen voor grondstoffen voor batterijen, de afhankelijkheid van slechts een paar niet-Europese fabrikanten voor die stoffen en de problemen in de leveringsketen (Efteling/Eneco (2021))

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Branchevereniging Clepa keert zich tegen politiek: ‘Erken meer dan elektrificatie’ | Automotive Online

Branchevereniging Clepa keert zich tegen politiek: ‘Erken meer dan elektrificatie’

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
De brief noemt de gestegen prijzen voor grondstoffen voor batterijen, de afhankelijkheid van slechts een paar niet-Europese fabrikanten voor die stoffen en de problemen in de leveringsketen (Efteling/Eneco (2021))

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.