Prinsjesdag 2019: Zakelijke rijder profiteert nog maar kort van elektrische auto

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Prinsjesdag 2019: Zakelijke rijder profiteert nog maar kort van elektrische auto

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Pijl

    Zoals we gewend zijn: voortdurend geknutsel aan de regels. Of beter gezegd: aan beloftes. Dit zwalkende beleid is voortdurend marktverstorend. Nu durft men zelfs het woord “overstimulering” te gebruiken voor electrische auto’s. Eindeloos geleuter over milieu en vooral duurzaamheid. Maar het probleem is nog altijd een hypocriete overheid die helemaal geen baat heeft bij duurzaamheid. Dat brengt domweg niet voldoende belastinggeld op.

Prinsjesdag 2019: Zakelijke rijder profiteert nog maar kort van elektrische auto | Automotive Online

Prinsjesdag 2019: Zakelijke rijder profiteert nog maar kort van elektrische auto

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Prinsjesdag 2019: Zakelijke rijder profiteert nog maar kort van elektrische auto

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Pijl

    Zoals we gewend zijn: voortdurend geknutsel aan de regels. Of beter gezegd: aan beloftes. Dit zwalkende beleid is voortdurend marktverstorend. Nu durft men zelfs het woord “overstimulering” te gebruiken voor electrische auto’s. Eindeloos geleuter over milieu en vooral duurzaamheid. Maar het probleem is nog altijd een hypocriete overheid die helemaal geen baat heeft bij duurzaamheid. Dat brengt domweg niet voldoende belastinggeld op.