Weekers wil nog steeds gestaffelde bijtelling

Redactie Redactie
• Laatste update:

Weekers is al langer voorstander van afschaffing van het huidige, in zijn ogen te rigide, systeem. In een interview met Automotive eind 2011 liet hij al doorschemeren te willen werken aan een nieuw stelsel.

Weekers wil met de autobranche in overleg over hoe een gestaffelde bijtelling kan worden ingevoerd.

Weekers zegt ook na te denken over hoe hij tegemoet gaat komen aan een motie van de Tweede Kamer over oldtimers. De Kamer wil dat de vrijstelling van motorrijtuigenbelasting overeind blijft voor mensen die een oldtimer als hobby hebben.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.