Nieuwe aanbesteding 11.000 politievoertuigen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • albert mijn

    goed nieuws voor zij die dicht bij de aanbesteding zitten.Over enkele maanden zullen wij weer vernemen dat ondanks de uitstekende kontroles toch weer gerommeld is. Dat is dan echt nieuws. Welke auto’s er komen is geen nieuws maar een mededeling !

Nieuwe aanbesteding 11.000 politievoertuigen | Automotive Online

Nieuwe aanbesteding 11.000 politievoertuigen

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • albert mijn

    goed nieuws voor zij die dicht bij de aanbesteding zitten.Over enkele maanden zullen wij weer vernemen dat ondanks de uitstekende kontroles toch weer gerommeld is. Dat is dan echt nieuws. Welke auto’s er komen is geen nieuws maar een mededeling !