Extra subsidie voor schoonste bestelauto’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Er zijn twee mogelijkheden om een bepaalde beweging te stimuleren: een stimulans voor de nieuwe richting: subsidie of andere fiscale maatregel, of: ongewenst gedrag op een of andere manier terugdringen. Wel, er zijn al allerlei stimuleringen voor “zeer schone en zuinige” auto’s dus nu eerst maar eens denken aan het afremmen van gebruik van “vuile en/of onzuinige” auto’s.

Extra subsidie voor schoonste bestelauto’s | Automotive Online

Extra subsidie voor schoonste bestelauto’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Er zijn twee mogelijkheden om een bepaalde beweging te stimuleren: een stimulans voor de nieuwe richting: subsidie of andere fiscale maatregel, of: ongewenst gedrag op een of andere manier terugdringen. Wel, er zijn al allerlei stimuleringen voor “zeer schone en zuinige” auto’s dus nu eerst maar eens denken aan het afremmen van gebruik van “vuile en/of onzuinige” auto’s.