Kristina Reinhardt nieuwe deputy ceo Stellantis Financial Services Nederland

Kristina Reinhardt • Kristina Reinhardt werkte bijna acht jaar als chief risk officer bij PSA Bank Deutschland, de voorloper van Stellantis Financial Services in Duitsland.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Kristina Reinhardt. (Foto: Stellantis Media)
Kristina Reinhardt. (Foto: Stellantis Media)

Kristina Reinhardt is de nieuwe deputy ceo bij Stellantis Financial Services Nederland, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Reinhardt volgt Mónica Chaparro op, die een nieuwe rol bij Santander Consumer Finance in Nederland zal vervullen.

Reinhardt gaat een team vormen met Sophieke Verhoeven, ceo van Stellantis Financial Services Nederland, een joint-venture tussen Banque PSA Finance en Santander Consumer Finance.

Kristina Reinhardt was hiervoor bijna acht jaar actief als chief risk officer bij PSA Bank Deutschland, de voorloper van Stellantis Financial Services in Duitsland. In het afgelopen jaar vervulde zij een functie op het hoofdkantoor van Santander Consumer Finance in Madrid. Reinhardt heeft veel ervaring in de branche en in een lokale markt, zo stelt Stellantis in het persbericht. Reinhardt: “Ik wil graag samen met Sophieke Verhoeven verder bouwen aan de organisatie, met mobiliteitsoplossingen voor loyale en tevreden klanten.”

Sophieke Verhoeven werd in 2019 aangesteld als deputy ceo en staat sinds 2021 aan het roer van Stellantis FS in Nederland. AM interviewde Verhoeven eerder dit jaar over de koers van de lease- en financedivisie. Lees hier het volledige verhaal.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kristina Reinhardt nieuwe deputy ceo Stellantis Financial Services Nederland | Automotive Online

Kristina Reinhardt nieuwe deputy ceo Stellantis Financial Services Nederland

Kristina Reinhardt • Kristina Reinhardt werkte bijna acht jaar als chief risk officer bij PSA Bank Deutschland, de voorloper van Stellantis Financial Services in Duitsland.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Kristina Reinhardt. (Foto: Stellantis Media)
Kristina Reinhardt. (Foto: Stellantis Media)

Kristina Reinhardt is de nieuwe deputy ceo bij Stellantis Financial Services Nederland, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Reinhardt volgt Mónica Chaparro op, die een nieuwe rol bij Santander Consumer Finance in Nederland zal vervullen.

Reinhardt gaat een team vormen met Sophieke Verhoeven, ceo van Stellantis Financial Services Nederland, een joint-venture tussen Banque PSA Finance en Santander Consumer Finance.

Kristina Reinhardt was hiervoor bijna acht jaar actief als chief risk officer bij PSA Bank Deutschland, de voorloper van Stellantis Financial Services in Duitsland. In het afgelopen jaar vervulde zij een functie op het hoofdkantoor van Santander Consumer Finance in Madrid. Reinhardt heeft veel ervaring in de branche en in een lokale markt, zo stelt Stellantis in het persbericht. Reinhardt: “Ik wil graag samen met Sophieke Verhoeven verder bouwen aan de organisatie, met mobiliteitsoplossingen voor loyale en tevreden klanten.”

Sophieke Verhoeven werd in 2019 aangesteld als deputy ceo en staat sinds 2021 aan het roer van Stellantis FS in Nederland. AM interviewde Verhoeven eerder dit jaar over de koers van de lease- en financedivisie. Lees hier het volledige verhaal.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.