Hans Burki nieuwe directeur Wagenplan

Wagenplan • Samen met Wijnand Akkerman vormt Hans Burki de directie van Wagenplan, een joint venture van Athlon en Achmea.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Hans Burki wordt directeur bij Wagenplan.
Hans Burki. (Foto:Wagenplan/LVB)

Hans Burki wordt per 1 november algemeen directeur van Wagenplan. Hij neemt de functie over van Niels van den Hoogen, die zich gaat focussen op zijn functie als cco van Athlon Benelux. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt in een persbericht.

Burki wordt verantwoordelijk voor de strategische koers van leasemaatschappij Wagenplan. Samen met Wijnand Akkerman vormt hij vanaf november de directie van deze joint venture van Athlon en Achmea.

Hans Burki is sinds begin van dit jaar al betrokken bij de lancering van het ‘Auto-Abonnement’, een flexibel leaseproduct voor particulieren en klein zakelijke klanten van Centraal Beheer. Daarvoor werkte Burki als sales director bij Athlon en was hij verantwoordelijk voor de klein zakelijke en particuliere markt en het indirecte saleskanaal.

Wagenplan is in 2001 opgericht door Achmea Schadeverzekeringen en de voorganger van Athlon (Interleasing Nederland) om leaseproducten aan te bieden. In de editie 2022-2023 stond Wagenplan op plek 26 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Medio november presenteert AM de nieuwe editie van deze top 60.

Hans Burki nieuwe directeur Wagenplan | Automotive Online

Hans Burki nieuwe directeur Wagenplan

Wagenplan • Samen met Wijnand Akkerman vormt Hans Burki de directie van Wagenplan, een joint venture van Athlon en Achmea.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Hans Burki wordt directeur bij Wagenplan.
Hans Burki. (Foto:Wagenplan/LVB)

Hans Burki wordt per 1 november algemeen directeur van Wagenplan. Hij neemt de functie over van Niels van den Hoogen, die zich gaat focussen op zijn functie als cco van Athlon Benelux. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt in een persbericht.

Burki wordt verantwoordelijk voor de strategische koers van leasemaatschappij Wagenplan. Samen met Wijnand Akkerman vormt hij vanaf november de directie van deze joint venture van Athlon en Achmea.

Hans Burki is sinds begin van dit jaar al betrokken bij de lancering van het ‘Auto-Abonnement’, een flexibel leaseproduct voor particulieren en klein zakelijke klanten van Centraal Beheer. Daarvoor werkte Burki als sales director bij Athlon en was hij verantwoordelijk voor de klein zakelijke en particuliere markt en het indirecte saleskanaal.

Wagenplan is in 2001 opgericht door Achmea Schadeverzekeringen en de voorganger van Athlon (Interleasing Nederland) om leaseproducten aan te bieden. In de editie 2022-2023 stond Wagenplan op plek 26 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Medio november presenteert AM de nieuwe editie van deze top 60.