Harm Nieboer directeur netwerkontwikkeling bij Profile International

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Harm Nieboer. (Foto: Profile)
Nieboer is afkomstig van Fource.
Harm Nieboer start op 1 februari als directeur netwerkontwikkeling en als lid van het management team bij Profile International. Hij volgt Niek Kraak op, die naar Autotaalglas, vertrekt. Dat meldt het bedrijf vanochtend.
Nieboer werkte eerder al 16 jaar bij het bedrijf. De afgelopen jaren werkte hij voor Eurorepar, de garageformule van Stellantis en de laatste zes maanden was hij in dienst van Fource Automotive, als head of workshop concepts.
Kraak werkte acht jaar bij het bedrijf.  Hij neemt met een gerust hart afscheid. “Er ligt bij Profile een uitstekende basis voor verdere groei en ontwikkeling van het Profile (Car) netwerk. In de afgelopen jaren is onder andere de onderhoud- en reparatiepropositie ingevoerd in Nederland en is in 2022 ‘The home of the Electric Car’ met succes geïntroduceerd.”
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Harm Nieboer directeur netwerkontwikkeling bij Profile International | Automotive Online

Harm Nieboer directeur netwerkontwikkeling bij Profile International

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Harm Nieboer. (Foto: Profile)
Nieboer is afkomstig van Fource.
Harm Nieboer start op 1 februari als directeur netwerkontwikkeling en als lid van het management team bij Profile International. Hij volgt Niek Kraak op, die naar Autotaalglas, vertrekt. Dat meldt het bedrijf vanochtend.
Nieboer werkte eerder al 16 jaar bij het bedrijf. De afgelopen jaren werkte hij voor Eurorepar, de garageformule van Stellantis en de laatste zes maanden was hij in dienst van Fource Automotive, als head of workshop concepts.
Kraak werkte acht jaar bij het bedrijf.  Hij neemt met een gerust hart afscheid. “Er ligt bij Profile een uitstekende basis voor verdere groei en ontwikkeling van het Profile (Car) netwerk. In de afgelopen jaren is onder andere de onderhoud- en reparatiepropositie ingevoerd in Nederland en is in 2022 ‘The home of the Electric Car’ met succes geïntroduceerd.”
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.