Pouw Banden wordt onderdeel van Profile: ‘Meer dan alleen regionale held’

Profile • Als onderdeel van het Profile-netwerk wordt Pouw Banden de grootste leverancier van vrachtwagenbanden in de regio Utrecht.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Pouw banden)

Pouw Banden sluit zich per 1 september 2023 aan bij de franchiseformule van Profile. Het bedrijf versterkt daarmee zijn marktpositie.

Eigenaar Michael Pouw geeft aan dat het behouden van klanten de voornaamste reden is om zich bij Profile aan te sluiten. “We hebben geen moeite met het bedienen van de landelijke markt, maar wel om de klanten te behouden. Daarom is het beter om bij Profile te gaan.”

Pouw ziet de trend van bedrijven die zich aansluiten bij grotere ketens en snapt waarom ondernemers daarvoor kiezen. Hij benadrukt dat aansluiting bij Profile voor hem voordelen biedt bij het bedienen van grotere transportbedrijven. Hij gelooft wel dat een een kleiner bedrijf ook nog kan blijven bestaan zonder aansluiting bij een grotere keten. “Dan word je wat wij al waren, de regionale held. Maar de grotere transportbedrijven mis je dan wel. Als je ermee kan leven is dat goed, maar als je wilt groeien niet”, aldus Pouw.

Lees het complete verhaal op Bandenportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Pouw Banden wordt onderdeel van Profile: ‘Meer dan alleen regionale held’ | Automotive Online

Pouw Banden wordt onderdeel van Profile: ‘Meer dan alleen regionale held’

Profile • Als onderdeel van het Profile-netwerk wordt Pouw Banden de grootste leverancier van vrachtwagenbanden in de regio Utrecht.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Pouw banden)

Pouw Banden sluit zich per 1 september 2023 aan bij de franchiseformule van Profile. Het bedrijf versterkt daarmee zijn marktpositie.

Eigenaar Michael Pouw geeft aan dat het behouden van klanten de voornaamste reden is om zich bij Profile aan te sluiten. “We hebben geen moeite met het bedienen van de landelijke markt, maar wel om de klanten te behouden. Daarom is het beter om bij Profile te gaan.”

Pouw ziet de trend van bedrijven die zich aansluiten bij grotere ketens en snapt waarom ondernemers daarvoor kiezen. Hij benadrukt dat aansluiting bij Profile voor hem voordelen biedt bij het bedienen van grotere transportbedrijven. Hij gelooft wel dat een een kleiner bedrijf ook nog kan blijven bestaan zonder aansluiting bij een grotere keten. “Dan word je wat wij al waren, de regionale held. Maar de grotere transportbedrijven mis je dan wel. Als je ermee kan leven is dat goed, maar als je wilt groeien niet”, aldus Pouw.

Lees het complete verhaal op Bandenportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.