Oud-directeur RAI Vereniging Peter Janssen overleden

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Peter Janssen ontving in 2012 een lintje. (Foto: RAI Vereniging)

Oud-directeur RAI Vereniging Peter Janssen is op 8 november overleden. Dit meldt de vereniging aan AM. Peter Janssen was van 2001 tot 2011 directeur van RAI Vereniging.

In die periode heeft Janssen zowel de positie, de financiële structuur als de relatie met RAI Amsterdam, alsmede de  toekomstvisie van RAI Vereniging, vormgegeven. Vrijwel het gehele werkzame leven van Peter Janssen stond in het teken van de mobiliteitsbranche. Zo werd hij na zijn directeurschap van RAI Vereniging door oud-minister Schultz benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van de RDW.

In 2012 werd Peter Janssen voor zijn inzet voor de mobiliteitsbranche koninklijk onderscheiden en werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Oud-directeur RAI Vereniging Peter Janssen overleden | Automotive Online

Oud-directeur RAI Vereniging Peter Janssen overleden

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Peter Janssen ontving in 2012 een lintje. (Foto: RAI Vereniging)

Oud-directeur RAI Vereniging Peter Janssen is op 8 november overleden. Dit meldt de vereniging aan AM. Peter Janssen was van 2001 tot 2011 directeur van RAI Vereniging.

In die periode heeft Janssen zowel de positie, de financiële structuur als de relatie met RAI Amsterdam, alsmede de  toekomstvisie van RAI Vereniging, vormgegeven. Vrijwel het gehele werkzame leven van Peter Janssen stond in het teken van de mobiliteitsbranche. Zo werd hij na zijn directeurschap van RAI Vereniging door oud-minister Schultz benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van de RDW.

In 2012 werd Peter Janssen voor zijn inzet voor de mobiliteitsbranche koninklijk onderscheiden en werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.