‘Bouwer’ Wouter van Kesteren vertrekt als Viabovag-directeur

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Viabovag-directeur Wouter van Kesteren gaat weg. (Foto: Bovag)

Directeur Wouter van Kesteren gaat weg bij platform ViaBovag, meldt de organisatie. Op termijn wordt naar een nieuwe directeur gezocht; voorlopig is adjunct-directeur Robert Molenkamp verantwoordelijk.

Volgens Van Kesteren is Viabovag nu in een volgende fase terecht gekomen. “Ons platform en onze organisatie staan. Omdat ik mezelf vooral bouwer zie, is het voor zowel Bovemij als mijzelf goed om plaats te maken voor andere mensen”, vindt hij.

Toen Viabovag in 2018 werd gelanceerd, begon Van Kesteren als directeur van het occasionplatform. Daarvoor was hij acht jaar werkzaam bij Bovemij, onder andere bij Polis Direct en als adjunct-directeur bij commercie.

Hoger plan

“Als directeur van Viabovag heeft Van Kesteren net zijn passie en enthousiasme de afgelopen vier jaar het platform naar een hoger plan weten te tillen”, aldus Marcel van de Lustgraaf, directeur digitaal bij Bovemij.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

‘Bouwer’ Wouter van Kesteren vertrekt als Viabovag-directeur | Automotive Online

‘Bouwer’ Wouter van Kesteren vertrekt als Viabovag-directeur

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Viabovag-directeur Wouter van Kesteren gaat weg. (Foto: Bovag)

Directeur Wouter van Kesteren gaat weg bij platform ViaBovag, meldt de organisatie. Op termijn wordt naar een nieuwe directeur gezocht; voorlopig is adjunct-directeur Robert Molenkamp verantwoordelijk.

Volgens Van Kesteren is Viabovag nu in een volgende fase terecht gekomen. “Ons platform en onze organisatie staan. Omdat ik mezelf vooral bouwer zie, is het voor zowel Bovemij als mijzelf goed om plaats te maken voor andere mensen”, vindt hij.

Toen Viabovag in 2018 werd gelanceerd, begon Van Kesteren als directeur van het occasionplatform. Daarvoor was hij acht jaar werkzaam bij Bovemij, onder andere bij Polis Direct en als adjunct-directeur bij commercie.

Hoger plan

“Als directeur van Viabovag heeft Van Kesteren net zijn passie en enthousiasme de afgelopen vier jaar het platform naar een hoger plan weten te tillen”, aldus Marcel van de Lustgraaf, directeur digitaal bij Bovemij.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.