Boudewijn Blok directeur Mobilize Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Boudewijn Blok. (Foto: Renault)

Boudewijn Blok is aangesteld als directeur Mobilize bij Renault Group Nederland. Begin dit jaar werd Boris Hassing aangesteld als manager Mobilize. Blok volgt Albert Trapman op, die de functie combineerde met die van managing director van Dacia. In verband met de groei van beide activiteiten zijn er nu twee seperate directies. 

Als directeur Mobilize Nederland is Blok verantwoordelijk voor het aansturen van de strategie van Mobilize in Nederland, zoals alle activiteiten rondom elektrische mobiliteit (carsharing, laadinfrastructuur, energie, ride-hailing) en alle andere nieuwe mobiliteitsoplossingen.

Moederbedrijf Renault verwacht veel van Mobilize: tegen 2030 zou Mobilize goed moeten zijn voor 20 procent van de wereldwijde omzet van de groep.

Ook zal Blok zich bezighouden met het implementeren van business to business activiteiten en nieuwe voertuigen zoals de Mobilize Limo, de 100 procent elektrische vierdeurs sedan voor gebruik als taxi of huurauto met chauffeur, schrijft Renault. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Boudewijn Blok directeur Mobilize Nederland | Automotive Online

Boudewijn Blok directeur Mobilize Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Boudewijn Blok. (Foto: Renault)

Boudewijn Blok is aangesteld als directeur Mobilize bij Renault Group Nederland. Begin dit jaar werd Boris Hassing aangesteld als manager Mobilize. Blok volgt Albert Trapman op, die de functie combineerde met die van managing director van Dacia. In verband met de groei van beide activiteiten zijn er nu twee seperate directies. 

Als directeur Mobilize Nederland is Blok verantwoordelijk voor het aansturen van de strategie van Mobilize in Nederland, zoals alle activiteiten rondom elektrische mobiliteit (carsharing, laadinfrastructuur, energie, ride-hailing) en alle andere nieuwe mobiliteitsoplossingen.

Moederbedrijf Renault verwacht veel van Mobilize: tegen 2030 zou Mobilize goed moeten zijn voor 20 procent van de wereldwijde omzet van de groep.

Ook zal Blok zich bezighouden met het implementeren van business to business activiteiten en nieuwe voertuigen zoals de Mobilize Limo, de 100 procent elektrische vierdeurs sedan voor gebruik als taxi of huurauto met chauffeur, schrijft Renault. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.