Pr-man Belinfante van MG naar BYD

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mike Belinfante werkte hiervoor bij MG. (Foto: MG)

Mike Belinfante is benoemd tot senior pr-manager en woordvoerder bij BYD Europe. Hij wordt verantwoordelijk voor het Europese pr-beleid van de fabrikant, die recent Louwman aanstelde als retailer voor personenauto’s in Nederland.

Belinfante is afkomstig van MG Europe, waar hij in 2020 startte nadat hij jarenlang voor Hyundai Nederland werkte. 

BYD is een van de grootste batterij- en voertuigfabrikanten van de wereld. Belinfante krijgt als standplaats Schiedam, waar het Europese hoofdkantoor zetelt.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Pr-man Belinfante van MG naar BYD | Automotive Online

Pr-man Belinfante van MG naar BYD

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mike Belinfante werkte hiervoor bij MG. (Foto: MG)

Mike Belinfante is benoemd tot senior pr-manager en woordvoerder bij BYD Europe. Hij wordt verantwoordelijk voor het Europese pr-beleid van de fabrikant, die recent Louwman aanstelde als retailer voor personenauto’s in Nederland.

Belinfante is afkomstig van MG Europe, waar hij in 2020 startte nadat hij jarenlang voor Hyundai Nederland werkte. 

BYD is een van de grootste batterij- en voertuigfabrikanten van de wereld. Belinfante krijgt als standplaats Schiedam, waar het Europese hoofdkantoor zetelt.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.