Verweij volgt Joosten op als manager Bovag Onafhankelijke Autobedrijven

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Jaap Verweij volgt Hans Joosten op als branchemanager van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. (Foto: Bovag)

Jaap Verweij (54) start op 1 maart 2022 als branchemanager van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Hij volgt Hans Joosten op, die met pensioen gaat. Joosten was branchemanager sinds 2017. Dat meldt de branchevereniging vandaag.

Verweij werkt sinds augustus 2021 als projectmanager voor de branchevereniging. In die functie hield hij zich al bezig met onafhankelijke autobedrijven. Daarvoor was hij commercieel actief voor toeleveranciers in de automotive.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Reacties

  • Jasper Steffens

    Van harte gefeliciteerd Jaap!

    Mooi resultaat van de reis die wij samen mochten maken. Om trots op te zijn. Zowel OAB als de Dutch Car Restorers hebben daarmee een oprechte belangenbehartiger & sparringpartner die ook technisch inhoudelijk echt weet waar hij het over heeft. Geniet ervan.