Martin Sander volgt Nederlander Roelant de Waard op bij Ford

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Martin Sander volgt de Nederlander Roelant de Waard op als hoofd personenauto's bij Ford Europe. (Foto: Ford)

Martin Sander wordt door Ford Europe benoemd tot general manager personenauto’s Ford Europe, zo meldt de autofabrikant. De Duitser volgt per 1 juni in deze functie de Nederlander Roelant de Waard op, die per 31 december met pensioen is gegaan.

Sander was hiervoor ruim 25 jaar werkzaam bij Volkswagen Groep, waar hij verschillende functies had in de VS en Europa. Vanuit zijn nieuwe rol bij Ford Europe wordt hij onder andere verantwoordelijk voor de elektrificatie van personenauto’s. Hij zal rapporteren aan Stuart Rowley, ceo Ford Europe. Sander zal werken vanuit Keulen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Martin Sander volgt Nederlander Roelant de Waard op bij Ford | Automotive Online

Martin Sander volgt Nederlander Roelant de Waard op bij Ford

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Martin Sander volgt de Nederlander Roelant de Waard op als hoofd personenauto's bij Ford Europe. (Foto: Ford)

Martin Sander wordt door Ford Europe benoemd tot general manager personenauto’s Ford Europe, zo meldt de autofabrikant. De Duitser volgt per 1 juni in deze functie de Nederlander Roelant de Waard op, die per 31 december met pensioen is gegaan.

Sander was hiervoor ruim 25 jaar werkzaam bij Volkswagen Groep, waar hij verschillende functies had in de VS en Europa. Vanuit zijn nieuwe rol bij Ford Europe wordt hij onder andere verantwoordelijk voor de elektrificatie van personenauto’s. Hij zal rapporteren aan Stuart Rowley, ceo Ford Europe. Sander zal werken vanuit Keulen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.