Wim Slagter van Euromobil naar Easyrent (VWPFS)

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Wim Slagter. (Foto: Linkedin)

Wim Slagter vertrekt na 13 jaar als general manager van Euromobil. Hij wordt manager van VWPFS-dochter Easyrent. Dat bevestigt Slagter aan Automotive.

Euromobil is het verhuurbedrijf van de gezamenlijke Volkswagens-dealers. Het werkte de afgelopen jaren al samen met Easyrent. Euromobil zoekt nog naar opvolging van Slagter, die vorig jaar het stokje als voorzitter van Bovag Verhuurbedrijven overgaf aan Henk van den Helder.

Zijn taken worden tijdelijk waargenomen door Robbert Weijenberg en Dorien Michels.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Wim Slagter van Euromobil naar Easyrent (VWPFS) | Automotive Online

Wim Slagter van Euromobil naar Easyrent (VWPFS)

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Wim Slagter. (Foto: Linkedin)

Wim Slagter vertrekt na 13 jaar als general manager van Euromobil. Hij wordt manager van VWPFS-dochter Easyrent. Dat bevestigt Slagter aan Automotive.

Euromobil is het verhuurbedrijf van de gezamenlijke Volkswagens-dealers. Het werkte de afgelopen jaren al samen met Easyrent. Euromobil zoekt nog naar opvolging van Slagter, die vorig jaar het stokje als voorzitter van Bovag Verhuurbedrijven overgaf aan Henk van den Helder.

Zijn taken worden tijdelijk waargenomen door Robbert Weijenberg en Dorien Michels.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.