Marien Kreuger algemeen directeur James Autoservice

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Marien Kreuger is vanaf september algemeen directeur van garageformule James Autoservice. (Foto: James Autoservice)

Marien Kreuger start op 1 september als algemeen directeur van garageformule James Autoservice. Hij neemt de taken over van Eric Vousten, die 8 maanden interim-directeur was. December vorig jaar besloot toenmalig directeur Denis van Altena na 6 jaar te stoppen bij James, om zelfstandig ondernemer te worden. Dat meldt de garageformule vandaag. 

Marien Kreuger (53) bekleedde diverse functies in de leasemarkt. Tot oktober vorig jaar was hij operationeel directeur bij leasemaatschappij ArvalBekijk hier het Automotive garageformuleoverzicht.

Kreuger stelt dat het speelveld van mobiliteit en onderhoud sterker en sneller dan ooit verandert. “Niet alleen door de snelle opkomst van elektrisch rijden en nieuwe technologieën, maar ook door de veranderende krachtsverhoudingen in de markt van service, onderhoud en reparaties. Het is zaak om alle schakels in die keten optimaal op elkaar te laten aansluiten. Zo aan wij samen met leasemaatschappijen en fleetowners slimmere proposities voor onderhoud en reparatie ontwikkelen. Ook willen we James in de komende tijd in de groeiende markt van particuliere klanten steviger op de kaart zetten.”

Veranderen

Het bestuur van de coöperatie van James Autoservicebedrijven is blij met de komst van Kreuger. “We hebben een sterk netwerk waar we trots op zijn”, stelt Dennis van Gend, voorzitter van de coöperatie. “De markt verandert en wij moeten dus mee veranderen. Eric Vousten heeft met ons de afgelopen tijd hard daaraan gewerkt en wij danken hem daarvoor. We zijn ervan overtuigd dat Marien de juiste man is om James verder te ontwikkelen.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Marien Kreuger algemeen directeur James Autoservice | Automotive Online

Marien Kreuger algemeen directeur James Autoservice

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Marien Kreuger is vanaf september algemeen directeur van garageformule James Autoservice. (Foto: James Autoservice)

Marien Kreuger start op 1 september als algemeen directeur van garageformule James Autoservice. Hij neemt de taken over van Eric Vousten, die 8 maanden interim-directeur was. December vorig jaar besloot toenmalig directeur Denis van Altena na 6 jaar te stoppen bij James, om zelfstandig ondernemer te worden. Dat meldt de garageformule vandaag. 

Marien Kreuger (53) bekleedde diverse functies in de leasemarkt. Tot oktober vorig jaar was hij operationeel directeur bij leasemaatschappij ArvalBekijk hier het Automotive garageformuleoverzicht.

Kreuger stelt dat het speelveld van mobiliteit en onderhoud sterker en sneller dan ooit verandert. “Niet alleen door de snelle opkomst van elektrisch rijden en nieuwe technologieën, maar ook door de veranderende krachtsverhoudingen in de markt van service, onderhoud en reparaties. Het is zaak om alle schakels in die keten optimaal op elkaar te laten aansluiten. Zo aan wij samen met leasemaatschappijen en fleetowners slimmere proposities voor onderhoud en reparatie ontwikkelen. Ook willen we James in de komende tijd in de groeiende markt van particuliere klanten steviger op de kaart zetten.”

Veranderen

Het bestuur van de coöperatie van James Autoservicebedrijven is blij met de komst van Kreuger. “We hebben een sterk netwerk waar we trots op zijn”, stelt Dennis van Gend, voorzitter van de coöperatie. “De markt verandert en wij moeten dus mee veranderen. Eric Vousten heeft met ons de afgelopen tijd hard daaraan gewerkt en wij danken hem daarvoor. We zijn ervan overtuigd dat Marien de juiste man is om James verder te ontwikkelen.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.