Roland van Banning nieuwe directeur Mitsubishi Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Roland van Banning. (Foto: MMSN)

Roland van Banning (1973) is met ingang van deze maand managing director van Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN). Hij volgt Frank Krol op. Krol werd vorige maand benoemd tot president & ceo bij Mitsubishi Motors Europe (MME).

Van Banning werkt sinds 2007 voor MMSN. Hij was voorheen general manager sales. 

Mitsubishi kondigde vorig jaar aan zijn activiteiten in Europa af te bouwen, maar kwam daar dit jaar op terug.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Roland van Banning nieuwe directeur Mitsubishi Nederland | Automotive Online

Roland van Banning nieuwe directeur Mitsubishi Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Roland van Banning. (Foto: MMSN)

Roland van Banning (1973) is met ingang van deze maand managing director van Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN). Hij volgt Frank Krol op. Krol werd vorige maand benoemd tot president & ceo bij Mitsubishi Motors Europe (MME).

Van Banning werkt sinds 2007 voor MMSN. Hij was voorheen general manager sales. 

Mitsubishi kondigde vorig jaar aan zijn activiteiten in Europa af te bouwen, maar kwam daar dit jaar op terug.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.