Ruud Maliepaard treedt toe tot management team Mobility Service Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Ruud Maliepaard maakt met ingang van dit jaar deel uit van het management team van leasemaatschappij Mobility Service Nederland. (Foto: Ruud Maliepaard)

Ruud Maliepaard (31) is met ingang van deze maand lid van het management team van leasemaatschappij Mobility Service Nederland. Maliepaard is als manager operations verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van het bedrijf en geeft leiding aan de afdelingen ROB, schade, transport en reconditioning. De andere leden van het management team van het bedrijf zijn Inge Mier (financieel), Hilda Boerma (commercieel) en Paul Harms (algemeen).

Dat maakt Mobility Service vandaag bekend.

Maliepaard werkt circa 7 jaar voor de leasemaatschappij, waar hij startte als stagiair. Paul Harms, directeur Mobility Service Nederland, stelt dat hij zijn meerwaarde heeft bewezen voor het bedrijf. “Ruud heeft de afgelopen jaren bewezen van toegevoegde waarde voor onze klanten en organisatie te zijn. Met zijn passie, intelligentie en ambitie heeft hij vele stappen binnen onze organisatie succesvol doorlopen.”     

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Ruud Maliepaard treedt toe tot management team Mobility Service Nederland | Automotive Online

Ruud Maliepaard treedt toe tot management team Mobility Service Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Ruud Maliepaard maakt met ingang van dit jaar deel uit van het management team van leasemaatschappij Mobility Service Nederland. (Foto: Ruud Maliepaard)

Ruud Maliepaard (31) is met ingang van deze maand lid van het management team van leasemaatschappij Mobility Service Nederland. Maliepaard is als manager operations verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van het bedrijf en geeft leiding aan de afdelingen ROB, schade, transport en reconditioning. De andere leden van het management team van het bedrijf zijn Inge Mier (financieel), Hilda Boerma (commercieel) en Paul Harms (algemeen).

Dat maakt Mobility Service vandaag bekend.

Maliepaard werkt circa 7 jaar voor de leasemaatschappij, waar hij startte als stagiair. Paul Harms, directeur Mobility Service Nederland, stelt dat hij zijn meerwaarde heeft bewezen voor het bedrijf. “Ruud heeft de afgelopen jaren bewezen van toegevoegde waarde voor onze klanten en organisatie te zijn. Met zijn passie, intelligentie en ambitie heeft hij vele stappen binnen onze organisatie succesvol doorlopen.”     

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.