Claudia Heere (VOC) manager corporate sales Louwman & Parqui

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Claudia Heere gaat van het VOC naar Louwman. (Foto: Louwman)

Claudia Heere wordt per 1 januari manager corporate sales bij Toyota-importeur Louwman & Parqui. Zo meldt het bedrijf. Heere werkte de afgelopen zes jaar als manager marketing en sales bij Opleiding Carrosseriebedrijf (VOC).

Heere is de opvolger van Michel Dudok die binnen Louwman de overstap maakt naar Toyota Financial Services als manager fleet asset management. Vanuit haar nieuwe functie is Heere verantwoordelijk voor de grootzakelijke markt van Toyota.

Opleidingsinstituut VOC heeft een roerig jaar achter de rug waarbij directeur Yolande van Doornspeek ziek thuis kwam te zitten en in een juridische procedure verwikkelt raakte met het instituut. Het verzoek van VOC om contractontbinding met Van Doornspeek werd door de kantonrechter afgewezen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Claudia Heere (VOC) manager corporate sales Louwman & Parqui | Automotive Online

Claudia Heere (VOC) manager corporate sales Louwman & Parqui

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Claudia Heere gaat van het VOC naar Louwman. (Foto: Louwman)

Claudia Heere wordt per 1 januari manager corporate sales bij Toyota-importeur Louwman & Parqui. Zo meldt het bedrijf. Heere werkte de afgelopen zes jaar als manager marketing en sales bij Opleiding Carrosseriebedrijf (VOC).

Heere is de opvolger van Michel Dudok die binnen Louwman de overstap maakt naar Toyota Financial Services als manager fleet asset management. Vanuit haar nieuwe functie is Heere verantwoordelijk voor de grootzakelijke markt van Toyota.

Opleidingsinstituut VOC heeft een roerig jaar achter de rug waarbij directeur Yolande van Doornspeek ziek thuis kwam te zitten en in een juridische procedure verwikkelt raakte met het instituut. Het verzoek van VOC om contractontbinding met Van Doornspeek werd door de kantonrechter afgewezen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.