Esther Slootman nieuwe head of sales Autohopper

Jeroen Vos Jeroen Vos
Esther Slootman is vanaf 1 oktober de nieuwe head of sales van Autohopper. (Foto: Autohopper)

Esther Slootman is vanaf vandaag head of sales van Autohopper, een franchisegever in de autoverhuurbranche. Slootman wordt toegevoegd aan het management team van het bedrijf. Dat maakt Autohopper bekend in een persbericht.

Slootman werkt bijna 20 jaar in de autoverhuur, waar zij commerciële functies had bij bedrijven zoals Sixt en Avis. Bij Autohopper is zij de eerste die deze functie bekleedt. Roel Steunenberg, directeur van Autohopper, is blij met het aantrekken van Slootman. “Om onze positie op de grootstedelijke markt te versterken, is uitbreiding van het team een logische stap.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Esther Slootman nieuwe head of sales Autohopper | Automotive Online

Esther Slootman nieuwe head of sales Autohopper

Jeroen Vos Jeroen Vos
Esther Slootman is vanaf 1 oktober de nieuwe head of sales van Autohopper. (Foto: Autohopper)

Esther Slootman is vanaf vandaag head of sales van Autohopper, een franchisegever in de autoverhuurbranche. Slootman wordt toegevoegd aan het management team van het bedrijf. Dat maakt Autohopper bekend in een persbericht.

Slootman werkt bijna 20 jaar in de autoverhuur, waar zij commerciële functies had bij bedrijven zoals Sixt en Avis. Bij Autohopper is zij de eerste die deze functie bekleedt. Roel Steunenberg, directeur van Autohopper, is blij met het aantrekken van Slootman. “Om onze positie op de grootstedelijke markt te versterken, is uitbreiding van het team een logische stap.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.