Nissan stelt Roelofs Heyrmans aan als verkoopdirecteur

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Joost Roelofs Heyrmans. (Foto: Nissan)

Joost Roelofs Heyrmans is per direct begonnen als general manager sales bij Nissan Nederland. Dat meldt de importeur zojuist. 

Roelofs Heyrmans is sinds 2011 werkzaam bij Nissan, zowel in Nederland als bij Nissan Europe. Hij neemt nu de leiding van de salesactiviteiten op zich en wordt daarmee verantwoordelijk voor het complete verkoopvolume van Nissan op de Nederlandse markt. Hij rapporteert aan country director Tjalling Hollander.

Roelofs Heyrmans volgt Goshi Cheragwandi op. Eerder dit jaar verliet Cheragwandi Nissan Nederland voor Carnext, de occasiondochter van Leaseplan.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Nissan stelt Roelofs Heyrmans aan als verkoopdirecteur | Automotive Online

Nissan stelt Roelofs Heyrmans aan als verkoopdirecteur

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Joost Roelofs Heyrmans. (Foto: Nissan)

Joost Roelofs Heyrmans is per direct begonnen als general manager sales bij Nissan Nederland. Dat meldt de importeur zojuist. 

Roelofs Heyrmans is sinds 2011 werkzaam bij Nissan, zowel in Nederland als bij Nissan Europe. Hij neemt nu de leiding van de salesactiviteiten op zich en wordt daarmee verantwoordelijk voor het complete verkoopvolume van Nissan op de Nederlandse markt. Hij rapporteert aan country director Tjalling Hollander.

Roelofs Heyrmans volgt Goshi Cheragwandi op. Eerder dit jaar verliet Cheragwandi Nissan Nederland voor Carnext, de occasiondochter van Leaseplan.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.