Jochem Simons verkoopdirecteur Nissan Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jochem Simons. (Foto: Nissan Nederland)

Jochem Simons is deze maand gestart als verkoopdirecteur van Nissan Nederland. Dat bevestigt de importeur. Simons werkt sinds 2015 bij de importorganisatie, waarvan de laatste anderhalf jaar als marketingdirecteur.

Simons rapporteer aan country director David Milan, die vorig jaar Tjalling Hollander opvolgde. Hij volgt Joost Roelofs Heyrmans op, die de functie sinds september 2020 invulde. Heyrmans meldt aan Automotive dat hij in het buitenland gaat werken en daarbij in de autobranche werkzaam blijft. Voor welke organisatie hij gaat werken, wil hij niet vertellen. 

Vertrouwen

“Jochem gaat een belangrijke rol spelen bij de groei van Nissan in Nederland. Het is een interessante markt, vol groeikansen. En met de veelbelovende uitbreidingen van onze modellenlijn in het vooruitzicht, hebben we veel vertrouwen in de toekomst”, zegt Milan in een persverklaring.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Jochem Simons verkoopdirecteur Nissan Nederland | Automotive Online

Jochem Simons verkoopdirecteur Nissan Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jochem Simons. (Foto: Nissan Nederland)

Jochem Simons is deze maand gestart als verkoopdirecteur van Nissan Nederland. Dat bevestigt de importeur. Simons werkt sinds 2015 bij de importorganisatie, waarvan de laatste anderhalf jaar als marketingdirecteur.

Simons rapporteer aan country director David Milan, die vorig jaar Tjalling Hollander opvolgde. Hij volgt Joost Roelofs Heyrmans op, die de functie sinds september 2020 invulde. Heyrmans meldt aan Automotive dat hij in het buitenland gaat werken en daarbij in de autobranche werkzaam blijft. Voor welke organisatie hij gaat werken, wil hij niet vertellen. 

Vertrouwen

“Jochem gaat een belangrijke rol spelen bij de groei van Nissan in Nederland. Het is een interessante markt, vol groeikansen. En met de veelbelovende uitbreidingen van onze modellenlijn in het vooruitzicht, hebben we veel vertrouwen in de toekomst”, zegt Milan in een persverklaring.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.