Rita Schepers van Achmea naar Wensink Schade

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Rita Schepers, geflankeerd door Wensink-ceo Laurens Stigter (links) en technisch directeur Eric Wilbers. (Foto: Wensink)

Rita Schepers treedt op 1 november 2019 in dienst van Wensink Automotive als nieuwe directeur van Wensink Schade. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Ze volgt Gerard Hoefakker op, die op 26 februari jongstleden overleed. In de afgelopen periode nam technisch directeur Eric Wilbers de taken waar.

Schepers krijgt als doel mee om de groeiambities van de schadetak te realiseren. “Vanwege de sterke groei van onze business, waaronder specifiek Wensink Lease en services, is er behoefte ontstaan aan expansie van Wensink Schade”, aldus Wilbers. “De komende jaren willen we groeien naar tien schadeherstelvestigingen. Een uitdaging waar ik met veel plezier naar uit kijk”, zegt Schepers.

Schepers was in de afgelopen 20 jaar verantwoordelijk voor de strategische inkoop en partnerrelaties bij Achmea. Daarnaast heeft ze namens het Verbond van Verzekeraars zitting in het College van Deskundigen van de Schadebranche. Ook is ze voorzitter van het College van Deskundigen Schadevoertuigen.

Wensink Schade heeft drie schadeherstelbedrijven: in Groningen, Apeldoorn en Hoogeveen. Het laatste schadeherstelbedrijf is toegevoegd na de overname van Autoschade Roks in 2018.

De dealerholding heeft in totaal 48 vestigingen in Noordoost-Nederland en ruim 1.300 medewerkers.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Rita Schepers van Achmea naar Wensink Schade | Automotive Online

Rita Schepers van Achmea naar Wensink Schade

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Rita Schepers, geflankeerd door Wensink-ceo Laurens Stigter (links) en technisch directeur Eric Wilbers. (Foto: Wensink)

Rita Schepers treedt op 1 november 2019 in dienst van Wensink Automotive als nieuwe directeur van Wensink Schade. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Ze volgt Gerard Hoefakker op, die op 26 februari jongstleden overleed. In de afgelopen periode nam technisch directeur Eric Wilbers de taken waar.

Schepers krijgt als doel mee om de groeiambities van de schadetak te realiseren. “Vanwege de sterke groei van onze business, waaronder specifiek Wensink Lease en services, is er behoefte ontstaan aan expansie van Wensink Schade”, aldus Wilbers. “De komende jaren willen we groeien naar tien schadeherstelvestigingen. Een uitdaging waar ik met veel plezier naar uit kijk”, zegt Schepers.

Schepers was in de afgelopen 20 jaar verantwoordelijk voor de strategische inkoop en partnerrelaties bij Achmea. Daarnaast heeft ze namens het Verbond van Verzekeraars zitting in het College van Deskundigen van de Schadebranche. Ook is ze voorzitter van het College van Deskundigen Schadevoertuigen.

Wensink Schade heeft drie schadeherstelbedrijven: in Groningen, Apeldoorn en Hoogeveen. Het laatste schadeherstelbedrijf is toegevoegd na de overname van Autoschade Roks in 2018.

De dealerholding heeft in totaal 48 vestigingen in Noordoost-Nederland en ruim 1.300 medewerkers.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.