Gerard ten Buuren voorzitter Independent Repairers van Cecra

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Gerard ten Buuren is al voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. (Foto: Automotive)

Gerard ten Buuren, voorzitter van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven, is op 9 mei gekozen als voorzitter van de Independent Repairers Division van Cecra. Hij neemt die taak vanaf de volgende bijeenkomst in november op zich, meldt Bovag.

“Wij vinden het een bijzondere eer dat Gerard ten Buuren is gevraagd de rol van president of de Independent Repairers Division van Cecra op zich te nemen”, stelt Bovag-directeur Peter Niesink. Lees hier het doossier ICT & Datamanagement: Autobedrijven moeten doorpakken met pass thru.

Cecra is de Europese belangenvereniging van autobedrijven. De Independent Repairers Division kreeg op 9 mei weer nieuw leven ingeblazen met een door Bovag georganiseerde bijeenkomst in Amsterdam. Hier namen acht landen aan deel. De bijeenkomst stond in het teken van het uitwisselen van kennis en inzichten, die onafhankelijke autobedrijven ondersteunen op het vlak van technische informatie, de toegang tot data en de rol van autobedrijven in de consumentenmarkt. Zo ging het onder meer over pass thru en het digitale servicebook.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Reacties

 • W. Koenderink

  Gefeliciteerd Gerard!

 • Bolsenbroek

  Proficiat Gerard!

Gerard ten Buuren voorzitter Independent Repairers van Cecra | Automotive Online

Gerard ten Buuren voorzitter Independent Repairers van Cecra

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Gerard ten Buuren is al voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. (Foto: Automotive)

Gerard ten Buuren, voorzitter van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven, is op 9 mei gekozen als voorzitter van de Independent Repairers Division van Cecra. Hij neemt die taak vanaf de volgende bijeenkomst in november op zich, meldt Bovag.

“Wij vinden het een bijzondere eer dat Gerard ten Buuren is gevraagd de rol van president of de Independent Repairers Division van Cecra op zich te nemen”, stelt Bovag-directeur Peter Niesink. Lees hier het doossier ICT & Datamanagement: Autobedrijven moeten doorpakken met pass thru.

Cecra is de Europese belangenvereniging van autobedrijven. De Independent Repairers Division kreeg op 9 mei weer nieuw leven ingeblazen met een door Bovag georganiseerde bijeenkomst in Amsterdam. Hier namen acht landen aan deel. De bijeenkomst stond in het teken van het uitwisselen van kennis en inzichten, die onafhankelijke autobedrijven ondersteunen op het vlak van technische informatie, de toegang tot data en de rol van autobedrijven in de consumentenmarkt. Zo ging het onder meer over pass thru en het digitale servicebook.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Reacties

 • W. Koenderink

  Gefeliciteerd Gerard!

 • Bolsenbroek

  Proficiat Gerard!