CEO Jon Kuiper verlaat Koopman Logistics Group

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Jon Kuiper (midden) bij de uitreiking van de Timmie-award voor het blockchain-project van IBM, Pon en Koopman. (Foto: Marcel Willems)

Koopman-ceo Jon Kuiper verlaat het bedrijf in het laatste kwartaal van 2018. Het is nog niet bekend wat hij dan gaat doen of wie zijn opvolger bij Koopman wordt. Dat meldt Koopman Logistics Group in een persbericht.

Kuiper was de afgelopen vier jaar ceo en heeft onder andere een nieuwe strategie opgesteld voor het bedrijf. Hij startte dit jaar ook een blockchain-pilot met Pon, waarmee zij ook in de prijzen zijn gevallen.Koopman is een belangrijke partner van Leaseplan, dat onlangs Carnext (her)lanceerde. Lees hier een analyse over het businessmodel van Carnext.

CEO Jon Kuiper verlaat Koopman Logistics Group | Automotive Online

CEO Jon Kuiper verlaat Koopman Logistics Group

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Jon Kuiper (midden) bij de uitreiking van de Timmie-award voor het blockchain-project van IBM, Pon en Koopman. (Foto: Marcel Willems)

Koopman-ceo Jon Kuiper verlaat het bedrijf in het laatste kwartaal van 2018. Het is nog niet bekend wat hij dan gaat doen of wie zijn opvolger bij Koopman wordt. Dat meldt Koopman Logistics Group in een persbericht.

Kuiper was de afgelopen vier jaar ceo en heeft onder andere een nieuwe strategie opgesteld voor het bedrijf. Hij startte dit jaar ook een blockchain-pilot met Pon, waarmee zij ook in de prijzen zijn gevallen.Koopman is een belangrijke partner van Leaseplan, dat onlangs Carnext (her)lanceerde. Lees hier een analyse over het businessmodel van Carnext.