Koopman koopt De Haan Autotransport

Koopman • De 44 medewerkers blijven in dienst.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Koopman

Per 1 juli heeft Koopman Logistics Group het bedrijf De Haan Autotransport uit Bleiswijk overgenomen. Het bedrijf blijft gevestigd in Bleiswijk, maar de naam De Haan verdwijnt wel van de gevel. Dit meldt Koopman.

De Haan is vooral actief in het transport van gebruikte auto’s. Het bedrijf heeft 38 autotransporters op diverse standplaatsen in het land en 44 medewerkers. Die blijven gewoon bij het bedrijf werken. Peter de Haan blijft vanuit Bleiswijk actief als operationeel manager voor het nationale transport van voertuigen. Pieter Jongenotter vertrekt wel. Hij gaat zich verder richten op mobiliteitsprovider Fleetport en ABS Autoherstel De Haan.

In 2017 nam Koopman Smink Autotransport over.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Koopman koopt De Haan Autotransport | Automotive Online

Koopman koopt De Haan Autotransport

Koopman • De 44 medewerkers blijven in dienst.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Koopman

Per 1 juli heeft Koopman Logistics Group het bedrijf De Haan Autotransport uit Bleiswijk overgenomen. Het bedrijf blijft gevestigd in Bleiswijk, maar de naam De Haan verdwijnt wel van de gevel. Dit meldt Koopman.

De Haan is vooral actief in het transport van gebruikte auto’s. Het bedrijf heeft 38 autotransporters op diverse standplaatsen in het land en 44 medewerkers. Die blijven gewoon bij het bedrijf werken. Peter de Haan blijft vanuit Bleiswijk actief als operationeel manager voor het nationale transport van voertuigen. Pieter Jongenotter vertrekt wel. Hij gaat zich verder richten op mobiliteitsprovider Fleetport en ABS Autoherstel De Haan.

In 2017 nam Koopman Smink Autotransport over.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.