Ad ten Brink directeur automotive bij Koopman Autotransport

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
V.l.n.r.: Ad ten Brink (directeur automotive), Mark van der Lingen (sales directeur Automotive), Jan van Assen (oud-directeur autotransport). (Foto: Koopman)

Ad ten Brink is benoemd tot directeur automotive bij Koopman Logistics Group. Hij is de opvolger van Jan van Assen, die na 43 jaar afscheid neemt van het bedrijf. Ten Brink werkt ruim vier jaar bij Koopman in diverse functie. Dat meldt Koopman Logistics Group. “Door deze strategische aanpassing in de organisatie, met Ad ten Brink als directeur automotive, kan Koopman nog daadkrachtiger en efficiënter de markt bedienen”, aldus ceo Willem Prinsen.

Daarnaast is Mark van der Lingen, die in 2019 zijn bedrijf ACM Fleetforce aan Koopman verkocht, tot sales directeur automoitive benoemd. “De overname van ACM Fleetforce betekende een waardevolle uitbreiding van onze diensten en we haalden met Mark van der Lingen ook veel kennis in huis”, volgens Prinsen.  

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Ad ten Brink directeur automotive bij Koopman Autotransport | Automotive Online

Ad ten Brink directeur automotive bij Koopman Autotransport

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
V.l.n.r.: Ad ten Brink (directeur automotive), Mark van der Lingen (sales directeur Automotive), Jan van Assen (oud-directeur autotransport). (Foto: Koopman)

Ad ten Brink is benoemd tot directeur automotive bij Koopman Logistics Group. Hij is de opvolger van Jan van Assen, die na 43 jaar afscheid neemt van het bedrijf. Ten Brink werkt ruim vier jaar bij Koopman in diverse functie. Dat meldt Koopman Logistics Group. “Door deze strategische aanpassing in de organisatie, met Ad ten Brink als directeur automotive, kan Koopman nog daadkrachtiger en efficiënter de markt bedienen”, aldus ceo Willem Prinsen.

Daarnaast is Mark van der Lingen, die in 2019 zijn bedrijf ACM Fleetforce aan Koopman verkocht, tot sales directeur automoitive benoemd. “De overname van ACM Fleetforce betekende een waardevolle uitbreiding van onze diensten en we haalden met Mark van der Lingen ook veel kennis in huis”, volgens Prinsen.  

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.