Paul Wortelboer verruilt Koopman voor vorkheftrucks

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Paul Wortelboer. (Foto: Koopman)

Paul Wortelboer is weg bij Koopman Logistics en is begonnen als managing director bij Forkliftcenter. Dat meldt hij aan Automotive. Forkliftcenter is een grote speler op de wereldmarkt van de verhuur en verkoop van vorkheftrucks, reach stackers, container handling- & havenequipment.

Wortelboer werkte vier jaar bij de logistiek dienstverlener. Hij voerde daar als managing director compounds de leiding over de vestigingen van Koopman in Amsterdam, Born en Vilvoorde. Vilvoorde werd in 2019 verkocht en vervangen door een locatie in Putten, dat gebeurde nadat Koopman ACM Fleetforce kocht, 

Zijn functie wordt nu waargenomen door ceo Willem Prinsen, meldt Koopman desgevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Paul Wortelboer verruilt Koopman voor vorkheftrucks | Automotive Online

Paul Wortelboer verruilt Koopman voor vorkheftrucks

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Paul Wortelboer. (Foto: Koopman)

Paul Wortelboer is weg bij Koopman Logistics en is begonnen als managing director bij Forkliftcenter. Dat meldt hij aan Automotive. Forkliftcenter is een grote speler op de wereldmarkt van de verhuur en verkoop van vorkheftrucks, reach stackers, container handling- & havenequipment.

Wortelboer werkte vier jaar bij de logistiek dienstverlener. Hij voerde daar als managing director compounds de leiding over de vestigingen van Koopman in Amsterdam, Born en Vilvoorde. Vilvoorde werd in 2019 verkocht en vervangen door een locatie in Putten, dat gebeurde nadat Koopman ACM Fleetforce kocht, 

Zijn functie wordt nu waargenomen door ceo Willem Prinsen, meldt Koopman desgevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.