Wortelboer beklimt de ladder van Koopman

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Paul Wortelboer. (Foto: Koopman)

Dit meldt Koopman Logistics Group.

Wortelboer werkt sinds juni 2016 als managing director van Koopman Car Terminal Amsterdam. Die functie wordt nu uitgebreid naar Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in het Belgische Vilvoorde. Wortelboer neemt daarmee de taken over van Guy van Gaever, die Koopman na vier jaar verlaat.

Paul Wortelboer beschikt over een brede managementervaring, hij werkte onder andere bij Athlon Car Lease, Pon, Dutchlease en cateraar Avenance Nederland.

Eén eindverantwoordelijke

Jon Kuiper, ceo van Koopman Logistics Group, streeft naar meer samenwerking tussen de drie terminals. “Paul Wortelboer is de juiste persoon om onze Bornse vestiging verder uit te bouwen en daarnaast de leiding te nemen over Dent Art Automotive Solutions. Onze drie automotive compounds zijn daarmee onder één eindverantwoordelijke gebracht. De afgelopen jaren hebben we op onze compounds enorme verbeteringen doorgevoerd die hebben geleid tot groei van onze activiteiten voor OEM’s en fleetowners.”

Ook per 1 oktober krijgt Koopman Logistics Group een cfo: Maurice de Wilde.

Het bedrijf begon in 1930 en is uitgegroeid tot de grootste speler in de Benelux op het gebied van autotransport, opslag van voertuigen en aanvullende services op het gebied van voertuighandling. Klanten zijn onder andere auto-importeurs, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Koopman Logistics Group telt bijna duizend werknemers. De jaaromzet bedraagt ongeveer 150 miljoen euro.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Wortelboer beklimt de ladder van Koopman | Automotive Online

Wortelboer beklimt de ladder van Koopman

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Paul Wortelboer. (Foto: Koopman)

Dit meldt Koopman Logistics Group.

Wortelboer werkt sinds juni 2016 als managing director van Koopman Car Terminal Amsterdam. Die functie wordt nu uitgebreid naar Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in het Belgische Vilvoorde. Wortelboer neemt daarmee de taken over van Guy van Gaever, die Koopman na vier jaar verlaat.

Paul Wortelboer beschikt over een brede managementervaring, hij werkte onder andere bij Athlon Car Lease, Pon, Dutchlease en cateraar Avenance Nederland.

Eén eindverantwoordelijke

Jon Kuiper, ceo van Koopman Logistics Group, streeft naar meer samenwerking tussen de drie terminals. “Paul Wortelboer is de juiste persoon om onze Bornse vestiging verder uit te bouwen en daarnaast de leiding te nemen over Dent Art Automotive Solutions. Onze drie automotive compounds zijn daarmee onder één eindverantwoordelijke gebracht. De afgelopen jaren hebben we op onze compounds enorme verbeteringen doorgevoerd die hebben geleid tot groei van onze activiteiten voor OEM’s en fleetowners.”

Ook per 1 oktober krijgt Koopman Logistics Group een cfo: Maurice de Wilde.

Het bedrijf begon in 1930 en is uitgegroeid tot de grootste speler in de Benelux op het gebied van autotransport, opslag van voertuigen en aanvullende services op het gebied van voertuighandling. Klanten zijn onder andere auto-importeurs, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Koopman Logistics Group telt bijna duizend werknemers. De jaaromzet bedraagt ongeveer 150 miljoen euro.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.