Marc Koenders weg bij TB Groep

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Marc Koenders

Dat bevestigt Koenders aan Automotive. 

Het bedrijf heeft als interim-directeur Thomas Martin aangesteld. Hij gaat samen met de Raad van Commissarissen op zoek naar een nieuwe directeur.

“Het was een weloverwogen keuze van beide partijen”, zegt Koenders (55). “Zowel ik als TB Groep is toe aan iets nieuws. Het is niet leuk om afscheid te nemen, maar ik krijg veel energie van de gedachte dat de weg open ligt naar nieuwe uitdagingen.”

Koenders is nu bezig met zijn afscheidsrondje door het bedrijf. “Daarna ga ik kijken wat er allemaal op mij afkomt.”

Lees hier een groot interview dat Automotive vorig jaar had met Marc Koenders.

Dankbaar

Guus Hoefsloot, voorzitter van de RvC, is Koenders dankbaar. “De groei die het bedrijf heeft doorgemaakt in zowel de auto- als truckdivisie komt voor een groot deel op zijn conto.” Hoefsloot bevestigt dat de scheiding in goed overleg heeft plaatsgevonden. In de komende tijd gaat het bedrijf een nieuwe algemeen directeur zoeken. “Om de processen niet te vertragen hebben we Martin aangesteld op tijdelijke basis. Samen met hem en de eigenaren stellen we een profiel op van de nieuwe directeur. In de komende maanden gaat dat plaatsvinden.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Marc Koenders weg bij TB Groep | Automotive Online

Marc Koenders weg bij TB Groep

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Marc Koenders

Dat bevestigt Koenders aan Automotive. 

Het bedrijf heeft als interim-directeur Thomas Martin aangesteld. Hij gaat samen met de Raad van Commissarissen op zoek naar een nieuwe directeur.

“Het was een weloverwogen keuze van beide partijen”, zegt Koenders (55). “Zowel ik als TB Groep is toe aan iets nieuws. Het is niet leuk om afscheid te nemen, maar ik krijg veel energie van de gedachte dat de weg open ligt naar nieuwe uitdagingen.”

Koenders is nu bezig met zijn afscheidsrondje door het bedrijf. “Daarna ga ik kijken wat er allemaal op mij afkomt.”

Lees hier een groot interview dat Automotive vorig jaar had met Marc Koenders.

Dankbaar

Guus Hoefsloot, voorzitter van de RvC, is Koenders dankbaar. “De groei die het bedrijf heeft doorgemaakt in zowel de auto- als truckdivisie komt voor een groot deel op zijn conto.” Hoefsloot bevestigt dat de scheiding in goed overleg heeft plaatsgevonden. In de komende tijd gaat het bedrijf een nieuwe algemeen directeur zoeken. “Om de processen niet te vertragen hebben we Martin aangesteld op tijdelijke basis. Samen met hem en de eigenaren stellen we een profiel op van de nieuwe directeur. In de komende maanden gaat dat plaatsvinden.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.