Dik Dekker (Stichting NAP) overleden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dekker kende een lange loopbaan in de autobranche. In 1982 startte hij een Suzuki-dealervestiging. In 1994 trad hij toe tot het bestuur van de NDA, de voorloper van Bovag Autodealers. In de afgelopen jaren was hij als voorzitter van de Stichting NAP betrokken bij het strafbaar maken van tellerfraude en de overdracht van kilometerstanden aan de RDW.

Bovag laat in een reactie weten Dekker te zullen missen. “Wij zijn Dik Dekker zeer erkentelijk voor zijn tomeloze inzet en wensen de familie zeer veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.”

Dekker werd 72 jaar oud. Bekijk hier de rouwkaart.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

 • T.W. Biesheuvel

  Beste Familie Dekker,
  Onze oprechte deelneming met het overlijden van onze goede vriend Dik.
  Allerlei mooie herinneringen aan Dik komen in onze gedachten, o.a. van de Saab periode met reizen naar Zweden.
  We wensen u en uw familie steun toe met dit verlies.
  In verbondenheid,
  Tjaco en Wilma Biesheuvel, Badhoevedorp

 • F.G.L. Van Putten

  Dik Dekker,auto ondernemer pur sang sinds de jaren 70 ,alles met eigen handen opgebouwd en één van de eerste die de klant in het middelpunt stelde,de basis van zijn groot zakelijk succes.Maar ook fantastische familievader,sociaal betrokken en behulpzaam bij projekten binnen en buiten de autobranche.
  Voor mij persoonlijk,intense vriendschap sinds het moment van leren kennen in September 1966,IVA – Driebergen dit jaar 50 jaar geleden. Rust in vrede ,Icoon in de nederlandse autobranche,je laat veel goeds na! Fred van Putten Muenchen Dld.

Dik Dekker (Stichting NAP) overleden | Automotive Online

Dik Dekker (Stichting NAP) overleden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dekker kende een lange loopbaan in de autobranche. In 1982 startte hij een Suzuki-dealervestiging. In 1994 trad hij toe tot het bestuur van de NDA, de voorloper van Bovag Autodealers. In de afgelopen jaren was hij als voorzitter van de Stichting NAP betrokken bij het strafbaar maken van tellerfraude en de overdracht van kilometerstanden aan de RDW.

Bovag laat in een reactie weten Dekker te zullen missen. “Wij zijn Dik Dekker zeer erkentelijk voor zijn tomeloze inzet en wensen de familie zeer veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.”

Dekker werd 72 jaar oud. Bekijk hier de rouwkaart.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

 • T.W. Biesheuvel

  Beste Familie Dekker,
  Onze oprechte deelneming met het overlijden van onze goede vriend Dik.
  Allerlei mooie herinneringen aan Dik komen in onze gedachten, o.a. van de Saab periode met reizen naar Zweden.
  We wensen u en uw familie steun toe met dit verlies.
  In verbondenheid,
  Tjaco en Wilma Biesheuvel, Badhoevedorp

 • F.G.L. Van Putten

  Dik Dekker,auto ondernemer pur sang sinds de jaren 70 ,alles met eigen handen opgebouwd en één van de eerste die de klant in het middelpunt stelde,de basis van zijn groot zakelijk succes.Maar ook fantastische familievader,sociaal betrokken en behulpzaam bij projekten binnen en buiten de autobranche.
  Voor mij persoonlijk,intense vriendschap sinds het moment van leren kennen in September 1966,IVA – Driebergen dit jaar 50 jaar geleden. Rust in vrede ,Icoon in de nederlandse autobranche,je laat veel goeds na! Fred van Putten Muenchen Dld.