Ruitleverancier Guardian investeert in Europese markt

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Olivier Demeijer.

Guardian Glass heeft de activiteiten in Spanje en Karlsruhe samengevoegd in een business unit, die wordt bestuurd vanuit het hoofdkantoor in Luxemburg. Olivier Demeijer is aangesteld als directeur. “We hebben een unieke positie op de markt: we zijn de enige die exclusief focust op de vervangingsmarkt voor autoruiten”, aldus Demeijer.

Voor de Nederlandse markt wordt het glas gedistribueerd vanuit Duitsland.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Ruitleverancier Guardian investeert in Europese markt | Automotive Online

Ruitleverancier Guardian investeert in Europese markt

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Olivier Demeijer.

Guardian Glass heeft de activiteiten in Spanje en Karlsruhe samengevoegd in een business unit, die wordt bestuurd vanuit het hoofdkantoor in Luxemburg. Olivier Demeijer is aangesteld als directeur. “We hebben een unieke positie op de markt: we zijn de enige die exclusief focust op de vervangingsmarkt voor autoruiten”, aldus Demeijer.

Voor de Nederlandse markt wordt het glas gedistribueerd vanuit Duitsland.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.