Bart Luteijn stapt op bij AutoleaseWereld

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Beste Bart,
    Jij hebt AutoleaseWereld gemaakt tot wat het nu is en dat is zeker de moeite waard. Het is je te prijzen dat je staat voor wat je doet en ik wens je alle succes met volgende taken en ik hoop ook dat dat binnen onze branche zal zijn.

  • Eric

    Leuk, gaan we nu weer samen wat opzetten? Succes neef.