Hermus verlaat ABS Autoherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hermus vertelt aan Automotive dat zijn dienstverband officieel in maart eindigt. “Volgende maand zal ik gaan nadenken over wat mijn volgende carrièrestap wordt”, aldus Hermus. “Dat kan zijn als zelfstandig ondernemer, maar ook in dienstverband. Ik voel me het lekkerst in een rol waarbij ik iets nieuws kan neerzetten.”

Hermus verlaat ABS Autoherstel | Automotive Online

Hermus verlaat ABS Autoherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hermus vertelt aan Automotive dat zijn dienstverband officieel in maart eindigt. “Volgende maand zal ik gaan nadenken over wat mijn volgende carrièrestap wordt”, aldus Hermus. “Dat kan zijn als zelfstandig ondernemer, maar ook in dienstverband. Ik voel me het lekkerst in een rol waarbij ik iets nieuws kan neerzetten.”