Jasper Steffens vertrekt bij A2SP

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Steffens, die zelf aandeelhouder is in A2SP, is zijn missie volbracht. “Ik ben in 2008 begonnen. We hebben sinds die tijd ruim drie keer zoveel klanten aan ons weten te binden. Mijn taak zit erop”, aldus Steffens.

Steffens kwam in 2008 van De Telegraaf. Hij volgde A2SP-grootaandeelhouder Paul Lauret op als algemeen directeur. 

Wat volgens Steffens ook een rol speelt is dat A2SP een prijsvechter is. “De kosten moeten naar beneden en mijn vertrek draagt daar aan bij. Daarbij wil ik wel weer eens iets anders gaan doen. Kansen en mogelijkheden genoeg”, aldus Steffens.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jasper Steffens vertrekt bij A2SP | Automotive Online

Jasper Steffens vertrekt bij A2SP

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Steffens, die zelf aandeelhouder is in A2SP, is zijn missie volbracht. “Ik ben in 2008 begonnen. We hebben sinds die tijd ruim drie keer zoveel klanten aan ons weten te binden. Mijn taak zit erop”, aldus Steffens.

Steffens kwam in 2008 van De Telegraaf. Hij volgde A2SP-grootaandeelhouder Paul Lauret op als algemeen directeur. 

Wat volgens Steffens ook een rol speelt is dat A2SP een prijsvechter is. “De kosten moeten naar beneden en mijn vertrek draagt daar aan bij. Daarbij wil ik wel weer eens iets anders gaan doen. Kansen en mogelijkheden genoeg”, aldus Steffens.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.